Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Вкрав — сідай” — у Калуші оголосили 42-річному злодію підозру

Навесні цього року місцевий мешканець вчинив ряд злочинів у торгових закладах Калуша. Днями його настигло правосуддя.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Калуську окружну прокуратуру.

“За результатами досудового розслідування, Калуською окружною прокуратурою  повідомлено про підозру раніше судимому за вчинення корисливих злочинів 42-річному жителю м. Калуша, який упродовж квітня-травня 2023 року вчинив злочини, передбачені ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану)”, — розповіли у пресслужбі прокуратури.

Відомо, що обвинувачений викрадав різного роду електроніку (навушники, портативні колонки, павербанки та інше майно) з місцевих магазинів, а саме ТМ «Аврора» ТзОВ «ВИГІДНА ПОКУПКА», магазинах «Копійочка» та “Рукавичка”. Опісля чого продавав цю техніку, а коштами розпоряджався на власний розсуд. Останньою його крадіжкою став велосипед з одного з під’їздів в Калуші.

У зв’язку з цим, прокуратурою до Калуського міськрайонного суду подано клопотання про застосування до особи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке 26 червня цього року судом задоволено.

Крім цього, на даний час в Калуському міськрайонному  суді відносно особи вже перебувають на розгляді обвинувальні акти за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

Санкція ч. 4 ст. 185 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору