Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Історичний стендап по-львівськи їде до Калуша | АНОНС

Середньовічна історія України цікава та неповторна. Це неймовірний сюжет за мотивами якого можна зняти серіал, крутіший за Гру Престолів! З цього можна зробити настільну гру, п’єсу в театрі та костюмовану вечірку!” — кажуть організатори унікального стендапу, який вже завтра відбудеться в Калуші.

Анонсує Інформатор.

Цього четверга, 29 червня, о 19:00 у “Maxwell Pub” за адресою Підвальна, 4, відбудеться стендап-вечір “Історично-комедійне: Київська Русь як Гра Престолів”.

Стендапити будуть: історик, поет, засновник журналу Артефакт, Роман Коржик та комедіант, резидент Indie Standup Валентин Перуз.

Журнал “Артефакт” останні сім років займається розвитком культури та історії в Україні. Ми хочемо, щоб з історії робили якийсь новий гарний продукт. Насправді історія такий дуже пластичний матеріал для роботи. З нею можна працювати й в ніші гумору. 

Коли я працював вчителем у школі й дуже багато учнів скаржились на те, що історію викладають нудно й не цікаво. Тому постало питання як же подавати так щоб це було не нудно.

Наша ціль подавати історію простими словами без супер занудних термінів або ж розшифровувати ці занудні терміни й на ходу жартувати про це. Тому що наші історії в минулому дуже багато моментів складних  і якщо ми постійно будемо плакати, то нам це нічого не дасть. 

Ми вирішили, що непогано з історією зараз на історичну тематику придумувати хороший та якісний гумор. Звісно, не порушуючи певні рамки, щоб нікого не ображати, а просто, щоб здорово посміятися.

Це можливість спробувати подивитися на українську історію під таким гумористичним кутом“, — ділиться з Інформатором Роман Коржик.

Придбати квитки можна за посиланням.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору