Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Маєш обвинувальний акт? На ще один!” — злодій з Негівців повторно вчинив злочин в умовах воєнного стану

Вчора, 27 червня, Калуським міськрайонним судом було задоволено клопотання прокуратури про застосування до особи, яку звинувачують в крадіжці, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про причини таких дій —

Розповідає Інформатор посилаючись на Калуську окружну прокуратуру.

Калуською окружною прокуратурою повідомлено про підозру раніше судимому 41-річному мешканцю с. Негівці Калуського у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), вчинена повторно, в умовах воєнного стану.

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник у квітні цього з приміщення будинку свого знайомого, розташованому у Калуші, викрав алюмінієвий ящик з інструментами “GVST57SETSTARLINE”, після чого зник з місця вчинення злочину та розпорядився викраденим майном на свій розсуд, чим завдав потерпілому майнову шкоду на загальну суму 5 964 грн“, — розповіли у Прокуратурі.

Також, на даний час в Калуському міськрайонному суді відносно особи вже перебуває на розгляді обвинувальний акт за ч. 4 ст. 185 КК України.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору