Інформатор Калуш

ТРЕШ

Долинянина засудили на 8 років за вбивство тестя

 Три роки тому в Долині сталося безжальне вбивство. Чоловік вбив свого колишнього тестя. Днями суд остаточно поставив крапку в цій справі. 

Розповідає Інформатор.

Калуською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, за за  ч. 1 ст. 115 КК України (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) стосовно 46-річного мешканця Долини.

Встановлено, що в червні  2020 року чоловік перебуваючи квартирі колишньої дружини, вступив у конфлікт із її батьком.

“З метою позбавлення життя колишнього тестя, діючи на ґрунті неприязних відносин, умисно наніс йому кулаками обох рук декілька цілеспрямованих ударів у ділянку обличчя. Від отриманих ударів чоловік втратив рівновагу та впав на підлогу, а обвинувачений, продовжуючи свої злочинні дії, умисно наніс лежачому ще ряд цілеспрямованих ударів ногами у життєво важливі частини тіла – голову, грудну клітку та ділянку живота, спричинивши йому численних тілесних ушкоджень у вигляді закритої травми грудної клітки з множинними переломами ребер, закритої черепно-мозкової травми, множинними синцями, забійних ран та саден у ділянці голови обличчя, закритої травми органів черевної порожнини та інші тілесні ушкодження”, — поділилися деталями в прокуратурі.

Після чого обвинувачений, щоб довести справу до кінця, задушив свого тестя.

22 червня цього року Калуський міськрайонний суд засудив долинянина на 8 років позбавлення волі.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору