Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська громада отримала потужні генератори

Два потужні генератори передали Калуській громаді партнери із Євросоюзу.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

Обладнання отримали завдяки співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Івано-Франківської ОВА та партнерів із Європейського союзу.

Заступник голови Івано-Франківської ОВА наголосив, що генератори, які отримала Калуська громада, не перебували у користуванні. Він розповідає, що це сучасні та економні агрегати, які надійно працюватимуть в умовах можливої енергетичної кризи.

Заступниця міського голови Калуша повідомила, що один із генераторів призначений для Калуської ЦРЛ, а інший встановлять на каналізаційній насосній станції №3, яка є головною у Калуші. Усі стоки із міста вона перекачує до очисних споруд, тому навіть нетривале знеструмлення може спричинити суттєве підтоплення в місті. Раніше у комунальників був тільки один генератор на кілька таких об’єктів, на постійні перевезення якого витрачали багато часу.

“Подяка причетним до благодійності. Адже питанням забезпечення об’єктів критичної інфраструктури джерелом безперебійного електроживлення у часі воєнного стану є важливим.”, — пишуть на сторінці Калуської міської ради.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору