Інформатор Калуш

ТРЕШ

До в’язниці відправили банду, котра напала на мешканця Долини у 2016 році

Організатору банди призначили максимально можливе покарання — 15 років ув’язнення, а учасникам по 14 років позбавлення волі.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

У складі організованої злочинної групи перебували двоє іноземців та громадянин України. Вони влаштовували викрадення людей, крадіжки та розбої у 2015-2016 роках в Івано-Франківській, Житомирській та Хмельницькій областях.

В Долині у липні 2016 вони здійснили напад на сім’ю підприємця:

“У масках та зі зброєю учасники банди проникли в оселю через вікно, застосували насильство до господаря та зв’язали його дружину. Викрали ювелірні вироби із золота та грошові кошти. Потерпілого госпіталізували з колото-різаними пораненнями”, — пишуть на сторінці Івано-Франківської обласної прокуратури.

В Олевську, що на Житомирщині вони вчинили напад на продавця торгового павільйону. Побили, відібрали гроші та зв’язаного чоловіка вивезли за межі міста. Там його били й вимагали гроші. Опісля вони втекли залишивши його зв’язаним.

“У суді доведено вину учасників міжрегіональної банди у вчиненні також інших розбійних нападів та крадіжці”, — пишуть в обласній прокуратурі.

Загалом вони завдали шкоди громадянам на майже півмільйона гривень. Затримали злочинців у серпні 2016 на Львівщині. Судили їх за ч. 3 ст. 146, ч. 5 ст. 185, ч. 4 ст. 187, ст. 257 КК України. Організатору призначили 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Двох спільників засудили до 14 років 10 місяців ув’язнення з конфіскацією майна.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору