Інформатор Калуш

ТРЕШ

Двоє людей отримали поранення: один з опіками 2 ступеня важкості | ВІДЕО ВИБУХУ

Історія з незрозумілим вибухом на території  ТОВ «СВІСС КРОНО» отримала своє продовження.

Розповідає Інформатор, посилаючись на допис Богдана Попіна.

Триває третя доба після того, як місцеві жителі Брошнів-Осадської громади почули вночі звук вибуху, але жодної офіційної інформації поки немає. Учора Богдан Попіна опублікував короткий допис, в якому стверджує, що вів діалог з офіцером Брошнів-Осадської громади Віталієм Рибчаком:

“Він [поліцейський] надав мені інформацію, що ним буде проводитись досудове розслідування за фактом пожежі на ТОВ-“Свісс кроно” в ночі 30.06.2023 року. Під час пожежі двоє працівників отримали опіки. Один із них має опіки 2 степені важкості. Пожежа на виробництві сталася від двох потужних вибухів близько 2 години ночі”, – йдеться в дописі.

Щоб підтвердити або спростувати це Інформатор спробував зв’язатися з офіцером громади Олегом Стельмахом, але за вказаним контактним номером ніхто не відповів. Тим часом вибух вдалося зафіксувати на камері спостереження Івана Мазурика. Відео можна переглянути у нашому Telegram-каналі.

Нагадаємо, що після надзвичайної ситуації голова громади Тарас Манорик адресував відповідні офіційні листи в адміністрацію ТОВ “СВІСС КРОНО” та в Калуський районний відділ з надзвичайних ситуацій. Інформатор також особисто звертався до працівників Калуського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області. Рятувальники розповіли, що з їхнього підрозділу ніхто не виїжджав на пожежу, а тому інформацією щодо ситуації вони не володіють.

Цікаво, що поки готувалася дана стаття, то допис зник зі стрічки спільноти “НОВИНИ Брошнів-Осадської ТГ“. Проте Інформатор встиг зробити знімок екрану:

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору