Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Києві попрощалися з Героєм Павлом Каленіченком

Серед усіх заслуг Павла є допомога у створенні центру для учасників АТО та їхніх сімей “Бандерівський Схрон” на Івано-Франківщині. 

Розповідає Інформатор, посилаючись на ЦЕНЗОР.НЕТ.

Учора, 3 липня, біля стели на Майдані Незалежності у Києві попрощалися із загиблим Героєм, учасником Революції Гідності, Павлом Каленіченком. Чоловік з першого дня повномасштабного вторгнення пішов на фронт. Павло став частиною одного із підрозділів Сил спеціальних операцій. Виконував бойові завдання в гарячих точках.

ЦЕНЗОР.НЕТ

Пізніше разом з побратимом наїхав автівкою на міну. У машині в той час знаходився б/к. Внаслідок вибуху побратим загинув на місці, а Павло отримав поранення ноги та ока. Йому пропонували звільнитися від військової служби, але він реабілітувався і знову повернувся на фронт. Цього разу уже, як розвідник. Наприкінці червня Герой потрапив в засідку ворожого ДРГ на Сумщині, де і загинув.

ЦЕНЗОР.НЕТ

Раніше військовослужбовець відстоював майбутнє українського народу на Майдані. Отримав вогнепальне поранення легені, але лікарі його врятували. Після реабілітації брав участь в антитерористичній операції на сході України. 17 лютого 2016 року Президент України Петро Порошенко підписав указ про нагородження Павла Каленіченка орденом “За мужність” III ступеня.

ЦЕНЗОР.НЕТ

Поховали загиблого воїна на Південному кладовищі на Алеї Героїв. Якщо у Вас є змога допомогти рідним Павла Каленіченка: картка 4731219615633330, Олена Каленіченко.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору