Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Шахраї продовжуть вимагати у людей кошти під іменем калуських високопосадовців” | СБУ розпочало розлідування

Цього разу аферисти телефонували до підприємців під іменем заступника міського голови. У Калуській міській раді кажуть, що такі ситуації вже не вперше.

Повідомляє Інформатор.

Зі слів джерела Інформатора у спецслужбах нам відомо, що зловмисник телефонував до чотирьох підприємців та представлявся заступником міського голови Калуша. Наразі постраждалих немає. Службою безпеки України ведеться розслідування, яке згодом передадуть у кіберполіцію.

“Багато хто особисто знає заступника тому на провокацію не полись, тільки “культурно” пояснили шахраю хто вони є”, — повідомляє джерело.

Водночас керівниця відділу координаційної роботи Наталія Табачук ділиться, що такі випадки стаються не вперше. До прикладу приводить торішні випадки. В підсумку розслідування тоді вдалось визначити місцеперебування аферисті. Діяльність велась з в’язниці на тимчасово окупованих територіях України.

“Вкотре застерігаємо! Перевіряйте, аналізуйте інформацію! Пам’ятайте, що ні міський голова, ні заступники, ні інші працівники органів місцевого самоврядування не можуть збирати чи вимагати кошти! Це заборонено законом!”, пише міський голова.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору