Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Один номер — багато відповідей: чому варто завести 0800 для вашого бізнесу?

Ваш бізнес стрімко розвивається, ви надаєте зручні та якісні послуги, вас рекомендують друзям та знайомим, але не знають як з вами зв’язатися, бо не можуть запам’ятати чи знайти ваш контакт? Рішення є — багатоканальна телефонна лінія 0-800. Ви обираєте простий номер і залишаєтесь на зв’язку з тими, кому потрібні. 

Сьогодні купити 0800 дуже просто, зручно й швидко.

Навіщо це?

По-перше — це зручно для вас і ваших клієнтів, які зможуть додзвонитися до вас навіть якщо немає коштів на мобільному рахунку, або зі стаціонарного телефону (так, багато хто ними досі користується).

По друге — такий номер підвищує кількість звернень та формує позитивний імідж вашої компанії.

Які ще переваги має номер 0-800?

Це багатофункціонально. Ви просто обираєте єдиний номер за яким ваш клієнт вирішить будь-яке питання у вашій компетенції. Навіть якщо ви з якихось причин вирішите змінити фізичну адресу компанії — цей номер залишається з вами.

Це впізнавано. Номер 0800 зручніше сприйматиметься вашими клієнтами та легко запам’ятається.

Легка комунікація між клієнтами й вами. Їм не потрібно платити за дзвінок до вас, тобто переживати чи вистачить коштів для дзвінка.

Це про зручність для вас. Отримуючи номер 0800, ви автоматично отримуєте розподіл дзвінків. Налаштувавши алгоритм дзвінки будуть розподілятися між працівниками чи офісами, які мають відповідь на питання клієнта. Також ви зможете встановити індивідуальний графік роботи телефонної лінії й підключити голосове меню. Тож усі звернення клієнтів до вас будуть зафіксовані й нікуди не загубляться.

Все ж таки вирішили купити 0800?

Тоді вам потрібно просто вибрати номер й зручний для вас тариф.

Є три види номерів 0800:

  • Золотий;
  • Срібний;
  • Бронзовий.

Та 4 основних тарифи:

  1. Лайт;
  2. Оптимум;
  3. Макс;
  4. Про.

Кожен з цих тарифів дарує широкий набір функцій за лояльну ціну.

Всі ми хочемо гарне обслуговування й зручну комунікацію з компанією, в якої вирішили щось купити (або вже це зробили). І чим швидше з нами комунікують, тим більша ймовірність, що ми повернемось знову, ба більше — порадимо цю компанію друзям чи рідним.

Тож маючи у своєму арсеналі таку зручну функцію як багатоканальний номер 0800 ви завжди на зв’язку зі своїми клієнтами.

Якщо у вас залишаються питання “як правильно користуватися таким номером?”, “як налаштувати його?” чи змінити тариф на більш зручніший для ваших потреб — спеціалісти «Київстар» у всьому вам допоможуть.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору