Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все №17: професор Снейп, оленячі роги і древня “Нокіа”

Кожна річ має свою ціну. Навіть якщо ціна символічна, навіть якщо річ забута. Сьогодні ми традиційно продовжуємо нашу рубрику знахідок на барахолках Калуша. І експонати просто чарівні. 

Ділиться Інформатор.

До речі, якщо ви продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту kalush.informator@gmail.com і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Отже, перед нами лот №1 — справжні оленячі роги.  Цікавий момент — власник цього артефакту їх не просто продає, а бажає здійснити рівноцінний обмін:

“Продам, або обмін на смартфон, телевізор, електроінструмент, бензоінструмент і т.д. Пропонуйте”.

Ціна на барахолці, як ми припускаємо, символічна — 4500 грн.

Ви вже, мабуть, не пам’ятаєте таку техніку)) Ні-ні, це не товщиномір для автомобілів, це ретро телефон — Nokia 3510i. Несподіваний лот №2.

На фото можна побачити, що телефон у гарному збереженому стані. Батарея за словами власника тримає 6 днів (ого!зараз далеко не кожен смартфон стільки тримає).

Ціна — 800 грн.

Лот №3 нагадує вам, як ми любимо звертати увагу на стареньку й прикольну фототехніку. Цього разу в нас в добірці — фотоапарат Samsung ES10 Black.

Візуальний стан дає зрозуміти, що перед нами не нова техніка, але власник запевняє, що робоча і багатофункціональна.

Ціна (реально) символічна — 300 грн. 

Якшо в цій добірці не буде кошенят або цуциків — вважайте, що ми дарма старалися. Такого допустити ми не могли, тому… Шестеро кошенят шукають нові домівки. Звісно ж, їх роздають безкоштовно.

“Віддам кошенят у добрі руки, у виводку 4 хлопчики (3 білі й 1 сірий) і 2 дівчинки (біла і сіра). Поки вони надто малі, щоб відділяти від мами, але можете собі подумати, при бажанні приїхати подивитись”, — каже котяча хазяйка.

Ну а лот №5 для справжній поттероманів, які піддалися на маніпуляції Kinder`а. Про ці фігурки чув багато хто, а ще більше людей почало їх колекціонувати. Що правда, є фігурки, які досить складно знайти. Тому фани влаштовують обміни.

“Продаю фігурку Снейпа за 70 грн або обмінюю на:

    • Сову(Гедвігу)
    • Трелоні
    • Дамблдора
    • Малфоя”.

Готові до такого обміну? Тоді вперед!

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору