Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відкрили відділення медичної реабілітації і фізичної терапії | Репортаж

Відтепер в Калуші буде функціонувати унікальне відділення на базі Центральної районної лікарні. 

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 12 липня, на 3-му поверсі ЦРЛ офіційно відкрили відділення розширеної медичної реабілітації та фізичної терапії. На відкритті були присутні медичні працівники, духовенство та очільники міста.

У новому відділенні налічується п’ять залів фізичної реабілітації, зали ерготерапії, психологічної допомоги, терапії мови та мовлення та підбору адаптивних технологій. А також найрізноманітніше обладнання для успішної реабілітації.

Амбулаторно може надаватися реабілітація у довготривалому режимі. Під потреби маломобільних пацієнтів пристосовані палати й санвузли.

Загалом на обладнання для відділення вкладено більше 5-и мільйонів гривень, із яких більше мільйона – кошти місцевого бюджету.

“В умовах сьогодення реабілітація — це один з головних процесів життєдіяльності багатьох українців. Сподіваюся, що розширене відділення медичної реабілітації й фізичної терапії у Калуші, поставить на ноги багатьох, хто потребує відновлення, зокрема і наших військовослужбовців”, — поділився калуський міський голова.

Більше деталей у нашому репортажі:

 

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору