Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Не обов’язково їхати за кордон” — як шерингова економіка може змінити Калуш на краще | Круглий стіл

Калуський мультикультурний центр сьогодні приймав гостей зі Львова. А саме представників “Агенції європейських інновацій”. Це науково-дослідна та консультаційна організація, яка підтримує співпрацю між наукою, бізнесом, владою та іншими зацікавленими сторонами, які зацікавлені в ознайомленні з новими підходами до розвитку громад на місцевому рівні. Ми також побували на заході.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 13 липня о 10:30 відбувся захід-обговорення щодо напрямків розвитку шерингової економіки в Калуші та формування плану дій за участю зацікавлених організацій. Головною метою було ідентифікувати активні місцеві організації (бюджетні, ГО, бізнес-структури та інноваційний бізнес).

Подію відвідали як місцеві, так і підприємці релокованих бізнесів, і представники комунальних служб Калуша. Модерувала подію Наталія Захарова, очільниця ГО “УФРА”.

Почалась зустріч з презентації міського голови, в якій він не тільки розповів про те чим зараз живе Калуш, але й про економічну привабливість, релоковані підприємства та екоініціативу.

Опісля Іван Кульчицький розповів про “Агенцію європейських ініціатив” та провів аналіз калуської аудиторії. Наступними кроками повинні стати розробка та реалізація потенційних проєктів.

Як все почалося — показує Інформатор.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору