Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Франківську виступлять Віктор Винник і “МЕРІ”

Концерт відбудеться вже завтра, 15 липня, о 19 годині в парку палацу Потоцьких “Так, я з України!”.

Ділиться Інформатор, покликаючись на колег з Івано-Франківська.

Концерт буде надзвичайно яскравим та подарує вам незабутні емоції. Віктор Винник та “МЕРІ” виконають свої найкращі хіти: «Я з України», «Незнайомий мій брат», «Падала Зоря», «Меридіани», «Кіс на біс», «Пані», «Малишка», «Коли твоя земля в війні» та багато інших.

“Приходьте всі, хто з України! Ми доведемо, що ми повні надії і навіть більше — впевненості у нашій Перемозі. І життя продовжиться, але вже без *усні! Слава Україні!”, — запрошують музиканти.

МЕРІ — український рок-гурт, створений ще у 90-тих. Бенд приваблює саме своєю драйвовістю, неймовірною запальною енергетикою. Відомі вони не тільки своїми “меридіанами”: у їхньому творчому доробку цілих 5 альбомів. Зараз гурт запалює кожне серце синглом “Я з України”.

У суботу, 15 липня, не обійдеться без прем’єр та несподіванок! Вечір матиме благодійну мету — концерт проходитиме на підтримку ЗСУ.

“Наш концерт буде підтвердженням тому, що життя в Україні не зупинилось, адже цього добиваються окупанти, а цього дозволити ми їм не можемо, — зазначає Віктор Винник. — Не дивлячись на те, що наш придуркуватий сусід хоче зробити усе, щоб ми зникли, але цього не станеться! Буде Україна, будемо ми, буде людство”.

Нагадуємо, що концерт Віктора Винника і “МЕРІ” відбудеться вже завтра (15 липня) о 19:00 у Палаці Потоцьких. Квитки можна придбати за посиланням.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору