Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все №18: марки, молитовники й сережки

Те, що ви зараз побачите перед собою — скарби! Часом в прямому сенсі, часом в переносному. Сьогодні “похід на барахолки” видався напрочуд цікавим.

Ділиться Інформатор.

До речі, якщо ви продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту kalush.informator@gmail.com і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Отже, Лот №1 — найстаріший. Це польський молитовник. Рік видання — 1906. Реальний раритет, який ще й коштує відповідно — 3000 грн.

“254 сторінки стан для віку- дуже добрий. Шкіряна палітурка, золоте тиснення, позолота на торцях сторінок”, — ділиться автор оголошення.

Хотіли б собі таке в колекцію?

Лот №2 значно новіший, але виглядає також вінтажно — ексклюзивні сережки.

Ексклюзивні сережки. Дуже красиві метал простий. Деталі в приватному повідомленні“, — каже авторка прикрас.

Ціна символічна — 20 грн.

Традиційно, намагаємось допомогти з прилаштуванням чотирилапих. Двоє кошенят шукають нові родини. Цього разу також коштують — ніскільки в грошовому еквіваленті, проте насправді вони безцінні.

“Віддамо котиків в добрі руки. Дата народження 25.04. Грайливі, навчені до туалету, їдять самостійно.

Чорно-біла — кішечка. Рудий — котик”, — кажуть хазяїни кошенят.

Якби ви були шпигуном, по той бік Берлінської стіни, вам би знадобився такий девайс. Шкіряний портфель. З вигляду також вінтажний, проте вік варто уточнювати у автора оголошення. Ціна 300 грн.

А це — знахідка для філателістів. Цілий альбом унікальних марок різних років та країн. Автор пропонує придбати їх як оптом, так і в роздріб. Ціна питання — 50 грн/шт.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору