Інформатор Калуш

ТРЕШ

П’ять ДТП на Прикарпатті: серед постраждалих дитина та травмовані дорослі

Наразі слідчі працюють над встановленням обставин автопригод в Івано-Франківську, Яремчі, Галичі та на Коломийщині.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

У Івано-Франківську 

Перша дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Марійки Підгірянки. За попередніми даними правоохоронці встановили, що 53-річний велосипедист виїхав на автодорогу, де він зіткнувся з автомобілем “Fiat Doblo”, яким кермував 33-річний франківець. У результаті ДТП велосипедиста доправили до лікарні.

Інша автопригода трапилась за участі 15-річного керманича скутера та 21-річного жителя Богородчанської ТГ. Скутерист не надав перевагу в русі автомобілю та допустив зіткнення з ним. Водій автівки рухався головною дорогою. В результаті зіткнення пасажир скутера отримав травми. Під час перевірки правоохоронці пересвідчились, що усі були тверезі.

У Яремчі

43-річний мешканець Запоріжжя, який рухався на “Toyota Raw 4” здійснював розворот та проявив неуважність. Він не надав на дорозі переваги мотоцикла, яким кермував 41-річний мешканець Харківської області. У підсумку останнього доставили до лікарні.

В Галичі

52-річна кермувальниця автівки марки “Mitsubishi Colt” не обрала безпечної швидкості й в’їхала у стіну приміщення магазину. Внаслідок ДТП 25-річну пасажирку доставили до медзакладу.

На Коломийщині

У селі Нижній Вербіж 44-річний житель Чернівців рухаючись вантажівкою марки “DAF” наїхав на малолітнього хлопчика, який вибіг на дорогу, поза межі пішохідного переходу. Постраждалого госпіталізовано до дитячої лікарні.

“Поліцейські закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху, не допускати ризикованих маневрів і дотримуватися швидкісних режимів у населених пунктах та поза ними, щоб мати змогу швидко зорієнтуватися у несподіваній зміні обставин. Особливо поліцейські звертаються до батьків підлітків з проханням вживати усіх необхідних заходів для запобігання нещасних випадків з дітьми на дорогах”, — пишуть на сторінці поліції.

За усіма фактами ДТП слідчі почали проводити кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. Після усіх випадків правоохоронці вилучили транспортні засоби та призначили ряд експертиз для встановлення обставин подій.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору