Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що подивитись у вечір вихідного дня? | Інфодобірка фільмів №4

Попереду вихідні — чудова можливість відпочити, посмакувати снеками та подивитися якусь драму, комедію чи навіть фільм жахів. 

Інформатор підготував для вас добірку кінострічок. А далі вибір за вами!

Меню
трилер, жахи, комедія

Американський фільм жахів із елементами чорної комедії зняв Марк Майлод.

Головні герої стрічки, Марго і Тайлер, готуються відвідати унікальне місце — елітний ресторан Хоторн. Тайлер — одержимий гурман, саме тому вони прибули на віддалений острів Тихого океану. Дещо схиблений шеф-кухар приготував спеціальне меню для дванадцяти гостей. Після презентації першої страви шеф вистрілив собі у голову. Але це тільки початок — всі наступні сюрпризи шокуватимуть ще більше.

Гра в імітацію
драма, історичний фільм, трилер, біографія

У американському історичному трилері розривається особистість Алана Тюрінга — математика, логіка та криптоаналітика, який був ключовою фігурою в розшифруванні нацистського коду Енігми.

Стрічка заснована на подіях, що відбуваються у часи Другої світової війни.

Оскільки секретний німецький код не піддавався розшифровці, видатного математика було запрошено на місце лідера групи, яка займається проблемою. Група зіткнулась із величезною кількістю проблем, але перед нею стояло чітке завдання — врятувати неймовірну кількість людських життів.

Маленькі жінки (2019)
драма, мелодрама

Американський драматичний фільм режисерки Грети Гервіг — вже сьома повнометражна екранізація однойменного роману Луїзи Мей Олкотт.

В центрі сюжету історія несхожих одна на одну сестер Марч. Дівчата, на ім’я Джо, Мег, Емі та Бет, живуть у занедбаному маєтку в штаті Массачусетс часів Громадянської війни у США. Дівчата займаються звичними справами тих часів — грають, ходять на бали і навіть закохуються в одного хлопчика.

Через роки доля розведе дівчат по різних містах і країнах, а одна із сестер спробує записати спогади про спільні дитячі пригоди…

Гра в хованки
жахи, трилер

Вже друга “гра” у сьогоднішній добірці — робота режисера Метта Беттінеллі-Олпіна.

За традицією заможної родини Ле Домас — новий член сім’ї має зіграти в хованки. Так сталось і цього разу: наречена Даніеля почала гру після урочистої весільної церемонії. Та, звісно ж, її не попередили про правила, згідно з якими їй потрібно ховатися до ранку, щоб вижити…

Тіло
трилер, детектив

Інспектору поліції, на ім’я Хейме Пенья, доручили розслідування дуже дивної події. Нічний сторож моргу у паніці залишив своє робоче місце та потрапив під колеса автівки. На щастя, він залишився живим, але впав у кому, тож не може дати показання правоохоронцям.

Трохи пізніше з’ясовується, що з моргу зникло тіло Майки Вальверде — жінки, яка померла від серцевого нападу. Як пов’язані ці події — з’ясує Хейме Пенья.

Приємного перегляду!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору