Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Сапер з Калуша, Юрій Констанкевич, отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ

Вчора молодий калушанин, який захищає Україну в зоні бойових дій з початку повномасштабного вторгнення, отримав важливу відзнаку за несення служби від Головнокомандувача ЗСУ, Валерія Залужного.

Ділиться Інформатор.

Цієї п’ятниці, 28 липня, у Верховній Раді нагороду “Срібний хрест” отримав Юрій Констанкевич, офіцер Калуської ТРО, який воює на фронті.

Юрій Констанкевич, випускник Калуського ліцею №10. Після шкільних років навчався у Національному університеті “Одеська юридична академія” на юриста, опісля у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на факультеті філософії, де здобув науковий ступінь доктора філософії в галузі права. Пізніше працював головним консультантом Апарату Верховної Ради України.

В лютому 2022 року вирішив стати на захист України в Калуській ТРО. Сьогодні він являється командиром саперного взводу.

“Разом пройшли найперші важкі дороги на сході… Вчив як міг і що знав сам. Пишаюсь!!!!”, — поділився колишній начальник інженерної служби 79 батальйону “Служба сил підтримки” з міста Калуш, Ілля Михайлович Тітко.

Нагадаємо, що нагрудним знаком “Срібний хрест” нагороджуються особи офіцерського складу ЗСУ за особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Разом до Перемоги! 
Слава Україні!

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору