Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калущина провела в останню путь захисника Романа Корвацького

Сьогодні Калуш попрощався з ще одним захисником України. Прийшли рідні, друзі, побратими та представники місцевої влади.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

В останню путь провели Романа Корвацького. Чин похорону відбувся сьогодні о 10:00 в ПК “Мінерал” та продовжився в УГКЦ Архистратига Михаїла. Поховали Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Як відомо, Роман Корвацький був випускником Калуського ліцею №10. Опісля навчався у Львівському політехнічному інституті. Пізніше працював на ТзОВ “Карпатська кераміка”.

Разом з братом були активними членами Спілки Української Молоді.

“Свій бойовий шлях мужній, хоробрий Роман Корвацький розпочав ще в зоні АТО/ООС. Боронив суверенітет та цілісність України. Тому без жодних вагань та сумнівів став на захист рідної землі й з перших днів повномасштабного вторгнення росії. “Він був не лише гідним військовослужбовцем, а й люблячим батьком, коханим чоловіком, доброю та світлою людиною. Створив чудову сім’ю, проживши в шлюбі з дружиною 14 років, народили двох донечок, молодшій всього 5…”, — розповіли у Міські раді.

Старший лейтенант Роман Корвацький, командир взводу протитанкових ракетних комплексів загинув 2 серпня на Харківщині, обороняючи Україну від ворога. До останнього свого подиху був вірний військовій присязі.

Світлини: Калуська міська рада

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору