Уже розпочинається розпал сезону кукурудзи. Розповімо вам альтернативний метод приготування, який триває 5 хвилин.
Ділиться Інформатор, посилаючись на Інформатор Івано-Франківськ.
Для приготування необідно:
- кукурудза;
- білі паперові серветки;
- сіль/солодковершкове масло.
В процесі приготування потрібно:
1. Очистити кукурудзу від зайвого листя та промити її у воді.
2. Обгорнути серветкою качан так, щоб серветка його повністю покривала. Промочити водою серветку.
3. Викласти кукурудзу на тарілку та накрити її зверху тарілкою, або спеціальною кришкою.
4. Відправити майбутню смакоту в мікрохвильовку на 5-7 хвилин. Обов’язково готувати на максимальній потужності.
5. Опісля забираємо серветки й даємо кукурудзі охолодитись. Додаємо сіль, або масло до свого смаку.
Ось так, за менш ніж 10 хвилин отримуємо готові качани кукурудзи. Весь секрет в тому, що вологі серветки затримують вологу й качан кукурудзи пропарюючись швидше готується.
Артем Тригуб
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com