Інформатор Калуш

ТРЕШ

За вихідні на Прикарпатті трапилося 7 ДТП — дві людини загинули

Дорожньо-транспортні пригоди сталися в Івано-Франківській, Тлумацькій, Отинійській, Заболотівській та П’ядицькій територіальних громадах.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Поліцію області.

У суботу, 5 серпня, близько 12 години на службу “102” надійшло повідомлення про аварію, яка трапилась в Івано-Франківській ТГ. Правоохоронці встановили, що 54-річний водій автомобіля “Ford Mondeo”, мешканець Житомира, рухаючись зі сторони Драгомирчан в сторону Чукалівки, вчинив наїзд на жінку, яка перебігала дорогу поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок автопригоди потерпілу, 1966 р.н., мешканку Івано-Франківська, госпіталізовано до лікарні. Керманич-тверезий.
За даним фактом слідчим підрозділом поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автопригода із загиблими трапилась 6 серпня у селі Гончарівка, Тлумацької ТГ. Відомо, що водій автомобіля “RENAULT TWINGO”, мешканець Львівщини, при виїзді на головну дорогу, не надав перевагу в русі транспортному засобу “Hyundai Santa Fe”, в результаті відбулось зіткнення автомобілів.

У результаті автопригоди водій автомобіля “RENAULT TWINGO”, 1966 р.н. та його пасажирка 1976 р.н., мешканка Хмельниччини від отриманих травм померли в лікарні.
Водій “Hyundai Santa Fe” був тверезий.

За фактом смертельної аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Ще одна аварія з потерпілими трапилась в Отинії. Встановлено, що 17-річний мешканець Тисменицької ТГ, керуючи автівкою “Фольксваген Пасат”, допустив зіткнення з автомобілем “Фольксваген Тігуан”, який рухався у попутному напрямку. У результаті зіткнення, “Фольксваген Пасат” заїхав в кювет та перекинувся на дах.
До лікарні доставлено трьох неповнолітніх пасажирів з автомобіля “Фольксваген Пасат”: 2008 та 2010 р.н.

Аварія, в якій травмувався 13-річний пасажир мотоцикла, сталась в селі Троїця, Заболотівської ТГ. Відомо, що 15-річний мотоцикліст не впорався з керуванням виїхав на зустрічну смугу дороги, внаслідок чого двоколісник з’їхав в кювет та перекинувся.

Пасажира мотоцикла доставлено до медичного закладу.

ДТП, де травмувались пасажири, відбувалось в селі Ценява, що на Коломийщині. З’ясовано, що керманич легковика “Сітроен”, 1970 р.н., мешканець Ворохти, не надав переваги в русі автомобілю «БМВ», який рухався головною дорогою. Як наслідок, відбулось зіткнення двох транспортних засобів.

До лікарні доставлено трьох пасажів “Сітроен”: 1948, 1973 та 1975 років народження.
За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
У всіх автопригодах водії за кермом були тверезі.

Також минулих вихідних 2 дорожньо-транспортні пригоди трапилися у Калуші. Поліція області вже розповіла деталі ДТП.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору