Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Бережи мене”, “Відшукати”, “Адіос” та інші музичні новинки YouTube | Добірка №1

Відтепер Інформатор щосереди тішитиме вас новинками YouTube: не дуже популярними, проте, цікавими й неординарними. Хто зна, можливо через кілька днів ці треки стануть вірусними, а кліпи до них набиратимуть шалену кількість переглядів. Тож ви можете стати одними із перших, хто їх прослухає й перегляне. Сподіваємось, щось із добірки зацікавить вас!

Добірку підготував Інформатор.

  • VAHA — Я тебе чекав

Трек з’явився у мережі тільки 5 днів тому, але вже досяг певного успіху — потрапив у вкладку “Популярне” й посів 27 місце. Автор музики та слів зібрав під своїм кліпом трохи більше ніж 66 тис. переглядів.

Ліричний трек на одвічну тему кохання, яке трапляється в житті тільки раз, супроводжується класичним для такої теми кліпом, у якому наче “все життя перед очима промайнуло”.

“Все своє життя ми чекаємо свою людину, все своє життя ми у її пошуках, бо тільки з нею життя набуває іншого значення, викликає неймовірні та справжні емоції, які ніщо на світі не замінять”, — в описі до кліпу.

  • Alexander Teslenko — Я помилився

Трек з’явився у YouTube 4 серпня та встиг набрати майже 9 тисяч переглядів. Молодий виконавець відомий кількома своїми композиціями, які набрали більш ніж 100 тис. переглядів, але більша частина його творчості залишається непоміченою. Трек “Я помилився” просякнутий темою розставання, намагання відректися від почуттів, пошуку нового шляху. У кліпі фігурує сам автор пісні, який прогулюється містом. Цікаво виглядає й виведення рукописного та друкованого тексту пісні поверх “живого” відео.

  • BALSAM x NICHKA — Відшукати

Пісня про пошук справжнього щастя, негаразди у минулому та обнадіяний погляд у майбутнє назбирала трохи більше ніж 8 тис. переглядів.

“Шукайте світло в темряві, обирайте добро, обирайте любов. Падайте і вставайте кожного разу ще вище”, — діляться автори в описі до відеокліпу.

До речі, переглядаючи кліп до треку, можна влаштувати справжнісіньке караоке: тут, як і в попередній позиції, транслюється текст. Але у цьому випадку відео графічно зрежисовано.

  • KlavdiiaPetrivna13 — Бережи мене (Ти мене не зберіг)

Ви, мабуть, уже чули цей трек, але не знали його назви. Адже зараз він дуже “завірусився” у мережі Tik-Tok: користувачі додатку просто знімають відео під короткий фрагмент пісні й чекають її виходу на різних музичних платформах. Першою стала YouTube. Станом на сьогодні тут її прослухали близько 102 тис. разів.

До слова, окрім цього треку у виконавиці є ціла когорта інших та не менш цікавих, ніж цей.

  • Sysuev — Адіос

Ще один лірик у підбірці, і трек, як це не дивно, про кохання. Палка іспанська пристрасть тут не тільки в окремих фразах та звуках, а й у зрежисованому відеокліпі — він виглядає як цілий фільм зі своєю сюжетною історією.

Кліп було опубліковано 4 серпня і станом на сьогодні він зібрав трохи більше ніж 3 тис. переглядів.

  • Ганна Польська — Дура (Сумніваюсь у собі)

Ганна більш відома як вокалістка дуету Tember Blanche, але цю пісню вирішила випустити у сольному проєкті. Цього разу вона поділилася власними емоціями, які сублімувала у текст пісні.

Вихід треку під її іменем привертає трохи менше уваги, ніж пісні дуету. Проте станом на сьогодні він набрав майже 23 тис. переглядів. Сподобається поціновувачам її творчості та не тільки: якщо любите щось манірно-легке, але із певним сенсом — пісня точно потрапить у ваш плей-лист.

  • AVERIN & CHURSANOV — Не втрачай 

Сингл “Не втрачай” — підтримка кожного, хто пережив важке розставання, загубив свій життєвий орієнтир та не знає, як рухатись далі.

“Її серце розбито
В руках тримає квіти
Плани на літо вбиті
Його вже не чекай
Сама не знає звідки
Почуття ніби нитки
Зшивають її тіло
Мала, час не втрачай”, — співають AVERIN & CHURSANOV.

Атмосфери додає не тільки приємний ритм, а й відеокліп, який нагадує “лампову” вечірку. Прем’єра синглу відбулась кілька годин тому, але відео встигло набрати майже 3 тис. переглядів.

Приємного прослуховування!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору