Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Півтора року — це точно межа”: work.ua відмовився від співпраці з компаніями, які працюють в росії

Сьогодні, 10 серпня, найбільший в Україні сайт працевлаштування work.ua припиняє надання послуг компаніям та брендам, що не вийшли з російського ринку та розриває з ними усі контракти. Також вони закликають інші бізнеси та людей зробити важливий крок — відмовитись від будь-якої співпраці з ними.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на work.ua.

Сьогодні найбільший сайт пошуку роботи та працівників в Україні розриває контракти на суму понад п’ять мільйонів гривень на рік із компаніями, що не вийшли з ринку рф. Гроші повертають їх власникам та заявляють, що більше не хочуть бути причетними до діяльності цих компаній в Україні та світі.

“В українців є дві найхарактерніші риси — терплячість і сміливість. Ми довго проявляли терплячість. Спочатку вірили, що всі вони скоро теж вийдуть з росії. Потім, що просто не зрозуміли, й наші топменеджери таки зможуть переконати, показати їм Бучу, показати Маріуполь, показати знищені будинки та смерті… що несе співпраця цих компаній з ворогом на нашу землю. Але ні. Не змогли. Вибір цих компаній — бути з нашим ворогом. То нехай будуть! Лише з ним. Настав час проявити сміливість.

Півтора року — це точно межа. І якщо казати, який дарунок ми можемо зробити собі як люди і як нація на День Незалежності цього року — так це позбавитись на нашій землі всіх зв’язків із брудними брендами та бізнесами, що досі працюють в росії”, — висловився співзасновник та СЕО Артур Міхно.

Компанії, від співпраці з якими відмовився сайт:

Як бути з тим, що компанії платять податки й зарплати в Україні?

З тезою, що вони потрібні нашій економіці, їм вдалося проіснувати до цього часу.

“Україна має довести, що таким компаніям немає місця в майбутньому. Відмовившись від їхньої діяльності, грошей, податків, показати, що є речі, вищі за гроші. Не можна купити за податки та зарплати людську гідність. Показати це всьому світові. І вкотре довести самим собі”, — пишуть на сайті працевлаштування.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору