Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Голині з’явився освітній хаб для дітей

У Голинському ліцеї провели урочисте відкриття мультифункціонального простору з освітнім коворкінгом, безплатним інтернетом та технікою.

Ділиться Інформатор.

Урочисте відкриття розпочалось з вшанування памʼяті Героїв хвилиною мовчання. Присутніми були представники БФ “Рокада”, духівництво та місцева влада. Учні ліцею представили творчий номер під назвою “Вітання від двох кольорів”. Згодом отці освятили освітній хаб

“У воєнний час надважливо є продовжувати виховання нового покоління українців, а також давати їм можливість отримувати якісні освітні послуги та мати місце, де можна з користю провести свій час. Освітній хаб у Голині стане простором, до якого зможуть завітати, як діти села Голинь, так і сусідніх сіл. У цьому просторі ми плануємо проводити навчальні заняття, гурткові заняття, розвиткові заняття, тренінги”, — ділиться директор ліцею Родіон Прокопчук.

Більше про відкриття та центр можна переглянути у нашому відеорепортажі:

Директор додає, що на базі закладу реалізуватимуть проєкт, який охоплює 7 областей України. В ході проєкту учням нададуть можливість безплатно покращити знання з української мови, математики та англійської мови. На такі заняття вже зареєструвалось 100 дітей з Голиня та Тужилова.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору