Інформатор Калуш

ТРЕШ

“І труби, і дроти” — в якому стані укриття на Дзвонарській? | ФОТО

Нещодавно, під час повітряної тривоги, ми відправилися до укриття, що на вул. Підвальній. Коментар під відео, яке ми опублікували, залишила наша читачка: вона поділилася світлиною з підвалу-укриття, що знаходиться у її будинку. Вже сьогодні ми вирішили відправитися до укриття, що на Дзвонарській. Тож у якому воно стані? 

Ділиться Інформатор.

“А у нашому підвалі-укритті на Дзвонарській, 5 (по сусідству майже) якась рослинність вже проростає від постійної і надмірної вологи. Будемо культивацією займатися швидше за все. І не тішить це зовсім у даній ситуації”, — ділиться наша читачка.

Спочатку ми побачили невеличкі дверцята, які й виявились входом до укриття.

Ми підійшли ближче та побачили, що східці відсутні, тож нам довелося переступати через труби, які розташовані буквально біля входу.

Ось так ситуація виглядає збоку: зліва розташовані дверцята, а справа можна побачити траву, яка встигла прорости через надмірну вологість. Якщо зробити крок у глину, то взуття трохи встрягає.

Щодо освітлення: на стелі можна помітити кілька ламп. Проводи, якими вони з’єднані, висять, а на виході можна помітити, що вони ведуть на вулицю, де з’єднані з освітленням всередині будинку. В укритті вимикача ми не знайшли.

Також ми намагалися знайти місця, де можна сісти у момент повітряної тривоги. Перед нами було кілька дверей та коридор.

Місця для сидіння ми знайшли не одразу: потрібно було переступити трубу та піднятися у ще одне “віконце”. Там були розташовані два табурети та невелика лавка.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору