Інформатор Калуш

ГРОШІ

Нові тротуари в Калуші на пів мільйона — де цього разу?

На цьому тижні в системі держзакупівель Prozorro з’явився новий тендер замовником якого виступає Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради. В планах зробити тротуар на одній з околиць міста.

Ділиться деталями Інформатор.

У вівторок, 15 серпня, на сайті Prozorro з’явився тендер під назвою Капітальний ремонт тротуару на вул. Вітовського (від вул.Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул.Глібова). Сума замовлення складає 492 505 грн, в яку також входить виготовлення проєктно-кошторисної документації.

 

Тобто, згідно з технічною документацією на відрізку вулиці Вітовського від вул. Тисовського до нового кільця на перетині вулиць Мостиська та Глібова повинні з’явитися тротуари. Як відомо, наразі там присутнє тільки дорожнє покриття.

За коментарем, яким чином для ремонту визначили саме цю вулицю, ми звернулися до начальника УЖКГ:

“Бруківки там не буде. Там будуть робити асфальт. Процедура вибору виглядає наступним чином — ми даємо пропозицію на сесію міської ради з переліком об’єктів, а депутати затверджують перелік об’єктів, які робляться. Деякі вже ремонтуються, наприклад Євшана, на Проспекті також, цей опинився на черзі. Пропозицій було дуже багато, бо тротуарів які потребують ремонту дуже багато. Саме цей був визначений тому, що там взагалі тротуару немає.

Важливо, щоб там було тих 200 метрів, бо скоро навчальний процес і важливо, щоб діти безпечно могли добиратися до школи”, —  поділився Тарас Фіцак.

 

Остап Микитюк
Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору