Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що подивитися на вихідних? | Інфодобірка фільмів №7

Попереду вихідні, а це означає тільки одне: часу для себе стане тільки більше. Уже традиційно, щоп’ятниці, пропонуємо вашій увазі добірку фільмів, які зроблять вечір атмосфернішим.

Рекомендує Інформатор.

Воно приходить уночі
трилер, жахи, детектив

Американський трилер, написаний режисером Треєм Едвардом Шульцем.

Більша частина населення світу підхопила небезпечний вірус та регенерувала у монстрів. Серед людей, котрі змогли зберегти собі життя і здоров’я опинився й Пол: він та його сім’я змушені були шукати житло посеред лісу, щоб уникнути небезпеки. Одного разу на будинок натрапили біженці на чолі із Віллом, який зовсім не тямить, що відбувається у навколишньому світі. Полу доводиться встановлювати правила, щоб регулювати життя у будиночку.

Але у життях героїв все більше місця займає параноя: кожен із них може бути чужим. Ще й вихід до небезпечного середовища тепер відкритий…

Рекомендовано глядачам віком від 16 років.

Астрал: Червоні двері
жахи, трилер, драма

Один із п’яти фільмів серії “Астрал” режисера Патріка Вілсона.

У останньому релізі Джош та Далтон повинні випробувати Астрал на всі 100%: вони мусять заглибитися в нього так далеко, як ніколи раніше. Вони зустрінуться із темним минулим своєї родини, яке ховає хронологія, та зіткнуться із неймовірною кількістю жахливих потворі, яких ховають Червоні двері.

Рекомендовано глядачам віком від 18 років.

3096 днів
драма, біографія, кримінал

В основі кінострічки реальна історія 10-річної австріянки Наташі Кампуш, яку було викрадено Вольфгангом Пріклопілом.

Технік викрадає її дорогою до школи та привозить у свій будинок. Впродовж восьми років ув’язнення дівчинка була для нього і робітницею, і подругою, і коханкою. Спочатку чоловік не випускає жертву із дому, але з часом починає виводити її на вулицю. Одного разу вона вирішила попросити допомоги у жінки, яку зустріла у вбиральні, але вона виявилась туристкою, тож не розуміла, що їй хочуть повідомити…

Рекомендовано глядачам віком від 18 років.

Доріан Грей
трилер, драма, містика

Британський фільм, заснований на творі Оскара Вайльда “Портрет Доріана Грея”.

Доріан — наївний юнак, чиє серце сповнене любові й романтизації. Він вирушив до столиці Британської імперії, де познайомився із цинічним лордом Генрі, який відкриває головному герою двері до спокусливо-порочного світу, повного насолод. Юнак починає світське життя та знайомиться із художником Безілем, який неймовірно захоплюється його вродою.

Все як у класичному творі, але зі своєрідним шармом у сучасній адаптації.

План втечі
бойовик, трилер

Американська кінострічка режисера Мікаеля Гофстрема.

Класичний фільм у жанрі “бойовик” розповідає олдскульну історію Арні та Слая — крутих стариганів. В центрі фільму історія фахівця із безпеки на ім’я Рей Бреслін: він працює над перевіркою тюремних систем. Зазвичай він сідає до в’язниці, а потім придумує, як втекти звідти, таким чином перевіряючи можливі ходи.

Та цього разу все не так легко: звісно ж, йому заплатять вдвічі більше, але тепер він ризикує власним життям…

Рекомендовано глядачам віком від 16 років.

Приємного перегляду!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору