Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Знай своє місце, жінко!” — сьогодні в Калуші відбудеться гаряча дискусія

Навіть в країні, в якій ось уже півтора року точиться війна, суспільство розвивається. Змінюється ставлення до табуйованих тем, розвивається толерантність, нова хвиля фемінізму ще більше виносить на перший план ідею рівності… І так можна продовжувати ще і ще. Калуш же водночас мало не щодня закріплює за собою статус європейського міста, без остраху бути осудженим за все це. Тому сьогодні тут відбудеться непересічна подія.

Анонсує Інформатор.

Сьогодні, 18 серпня, о 17:30 у безпечному просторі БО “БФ”Крила Підтримки” на вул. Винниченка, 3 відбудеться унікальна подія: панельна дискусія під назвою “Знай своє місце, жінко!”. Модеруватиме зустріч Іванна Якубовська.

Організатори та учасники зможуть знайти для себе відповіді на питання: Як правильно збалансувати між обов’язками та бажаннями? Як не зрадити своїй меті? А також познайомляться з історіями дівчат, що міняють погляд громади на роль жінок у частині події пі назвою “Від «знай своє місце» до «знай свої права»”.

“На кухні, в церкві, в ліжку, поруч з немовлям, біля верстата, за офісним столом, на треку — у жінок немає ніякого закріпленого за ними місця. Місце жінки там, де вона сама хоче бути!
Можливо твій погляд відрізняється? Приходь — подискутуємо. Думка кожного та кожної має право на існування”, — запрошує модераторка події.

Попередня реєстрація за посиланням. Максимальна кількість — 15 учасниць.

Участь безкоштовна.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору