Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“За-ве-ду кота” — сьогодні в палаці Потоцьких

Ви, мабуть, зрозуміли, про який трек йде мова! Автор пісні, Сергій Асафатов, завітає до Івано-Франківська вже сьогодні, щоб запалити серця слухачів не тільки улюбленими піснями, але й яскравими прем’єрами.

Ділиться Інформатор, покликаючись на колег з Івано-Франківська.

Концерт відбудеться вже сьогодні, 20 серпня, о 19:00 просто неба у парку палацу Потоцьких. Потішитися надзвичайні атмосфері зможуть і франківці, і гості міста.

Сергій Асафатов потішить не тільки суперхітом, який заполонив TikTok (під назвою “Заведу кота”), але й іншими своїми треками: “Туман”, “Море”, “Люди ідуть від людей”, надихаючими “Гарного дня” та “Літай”, романтичним треком “Золото”, зворушливою піснею “Дякую за світанки” (із подякою ЗСУ), а також “Крим”, “Париж”, “Нові вершини”, “Згораємо”, “Музика”, “Дзеркало” та іншими хітами й новинками!

Здивує глядачів й світлове шоу! Також сьогодні відбудеться благодійний аукціон на підтримку воїнів ЗСУ.

Сергій Асафатов — винятковий співак-мультиінструменталіст, чий неймовірний голос проймає просто до мурах, а глибокі тексти пісень відображають наші внутрішні думки й емоції.

Концерти Асафатова завжди неповторні та драйвові: важко підібрати слова, щоб описати атмосферу концерту та вибуху отриманих емоцій.

До Івано-Франківська бенд завітає у повному складі, тож на глядачів сьогодні чекатиме подвійний драйв!

“Івано-Франківськ, скоро обіймемось! До зустрічі!”, — запрошує Сергій Асафатов.

Купити квитки на концерт можна за цим посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору