Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Парку культури відбулась “синьо-жовта” дитяча програма до Дня Незалежності | ФОТО

Дитяча програма “Моя країна в синьо-жовтих кольорах” — це про Україну, від українців та з Україною в серці. 

Ділиться Інформатор.

Вся українська нація об’єдналась у єдиний фронт: дає відсіч загарбникам та захищає незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

“Юні калушани — майбутнє України. А сьогодні їх зброя — це пісня”, — каже ведуча заходу.

Найбільше було саме пісенних виступів: до відзначення Дня Незалежності долучилися діти різного віку. Заспівали для слухачів Єва Гончар зразкової вокальної студії “Ліра”, гурт “Неформат” студії “Ліра”, Юліана Яцишин, вокальний дует Анни Круль та Тоні Небилович та багато інших.

“Другий рік поспіль наша Україна на полі бою відстоює свою незалежність, ідентичність та вільне майбутнє. І саме в цей день ми повинні дякувати всім, хто долучається до нашої майбутньої перемоги. Насамперед ми повинні подякувати нашим Збройним Силам України, нашим мужнім безстрашним воїнам, які завдяки своїм безцінним життям дарують нам впевненість у завтрашньому дні. Подякувати всім нашим волонтерам, які роблять все, щоб дістати найнеобхідніше для наших бійців, щоб вони легше нищили ворога. Подякувати нашим Героям, які віддали свої життя, і стояли за кожного з нас. Вони це роблять насамперед за вас, діти. Щоб ви насолоджувались мирним життям, щоб могли чути сьогодні цей спів. Слава Україні!”, — поділився зі сцени мер міста.

Потішили глядачів і танцювальні номери від зразкового танцювального колективу “Веселка” комунального закладу ПЦ “Юність” та танцювального колективу “Фламінго”:

“Попереду у нас багато свят та перемог, які ми обов’язково зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі. Вірте в наші Збройні Сили України та всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю”, — лунає зі сцени.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору