Інформатор Калуш

ТРЕШ

МВС України показало наслідки вчорашньої негоди на Калущині | ФОТО

Від грози постраждали приватні будинки, адміністративні та господарські будівлі.

Розповідає Інформатор, посилаючись на МВС України.

Вчора, 29 серпня, в різних районах Івано-Франківської області було погіршення погодних умов.

Поривами вітру пошкоджено крівлі трьох адміністративних будівель, 31 житлового будинку та 13 господарських будівель.

Негода найбільше вирувала у Калуському районі в селі Підмихайля та в селі Завій Новицької ТГ, в селах Яворівка та Ріп’янка Калуської ТГ, а також в селі Монастирчани Солотвинська ТГ Івано-Франківського району.

Протягом вчорашнього вечора підрозділами ГУ ДСНС в області спільно з вогнеборцями місцевих пожежних команд було здійснено 6 виїздів для ліквідації наслідків негоди. Рятувальниками здійснено роботи з розрізання гілля 12 повалених дерев у с. Яблунька Солотвинської ТГ (4 дерева), с. Глибівка Богородчанської ТГ (3 дерева), м. Долина (1 дерево), м. Калуш (1 дерево), с. Луковець-Вишнівський Букачівецької ТГ Івано-Франківського р-ну (2 дерева), смт. Ворохта Надвірнянського р-ну. (1 дерево).

Постраждалих внаслідок негоди немає.

На сьогодні заплановано роботу групи представників органів влади та Управління НС для дообстеження будівель та визначення обсягів негативних наслідків негоди. На місці події працюють МОГ Калуського та Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС.До проведення робіт було залучено 36 чоловік особового складу та 7 одиниць техніки від ГУ ДСНС в області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору