Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На черговій сесії Калуської міської ради відбулось нагородження захисників України

Сьогодні, 31 серпня, відбулось 50-те пленарне засідання сесії Калуської міської ради.

Ділиться Інформатор.

  • Почесним нагрудним знаком “Золотий хрест” Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного посмертно нагородили полеглого бійця Романа Мельника. Нагороду вручили родині Героя.
  • Залізним хрестом заслуги Світової управи Спілки української молоді та почесною відзнакою “Хрест сумівця-бійця” від Крайової управи Спілки української молоді в Україні посмертно нагороджено Романа Корвацького. Нагороди вручили донькам та дружині загиблого воїна.
  • Почесним нагрудним знаком “За сприяння війську” за значний особистий внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України, активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану нагороджено Іванну Коцан, Ірину Крамчанінову, Ореста Кушлика та Оксану Савчук.
  • Медаллю “За оборону рідної держави”, з нагоди Дня Незалежності, за мужність і самопожертву, виявлені у боях захисниками, які боронять незалежність і суверенітет рідної держави нагороджено: Володимира Бережницького (сержанта, бойового медика протитанкового взводу роти вогневої підтримки) та Андрія Івасишина (старшого лейтенанта, заступника начальника штабу з мобілізаційної роботи).
  • Грамотою міського голови нагороджені члени добровольчого формування №1 Калуської міської територіальної громади Казимира Максимчука та Анатолія Предчука.
  • Нагородили працівників воєнізованої гірничорятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області Людмилу Кучерак, фахівця II категорії групи МТЗ, та Василя Лавріва, рятувальника рятувальної групи.
  • Подякою міського голови, за активну громадянську позицію, значний особистий внесок у військово-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня Незалежності України, нагороджено учасників бойових дій у Чехословаччині Василя Заника та Володимира Лаврика.
  • Подякою міського голови, за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму та вагомий внесок у розвиток архівної справи нагороджено Олену Корнагу (начальницю архівного відділу Калуської міської ради 1991-2023 років).

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору