Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Скільки коштують похоронні послуги у Калуші?

Ритуальний салон “Співчуття” вже понад 2 роки допомагає рідним тих, хто упокоївся легше перенести втрату. Вони поділились з нами цінами на похоронні послуги у Калуші.

Ділиться  Інформатор.

Послуги, котрі вони надають охоплюють весь спектр похоронного процесу: від оформлення необхідних документів та організації транспорту до оформлення церемонії чи допомоги з поховання, або кремації.

“Прагнемо зробити цей період якомога менш тяжким для кожної родини. Розуміємо, що це нелегкий момент у житті кожного. Тому наш підхід заснований на взаєморозумінні пошані та професіоналізмі”, — ділиться власник салону Констянтин.

Поміж інших салонів у Калуші, “Співчуття” відрізняється кращою ціною в області та гнучкою системою знижок. Також якісним та доступним похоронним сервісом для усіх категорій населення. Для більшої зручності товари та послуги обʼєднали у “комплекси”, котрі містять все необхідне для проведення прощання:

Комплекс “Стандарт” містить базові товари та послуги, котрі потрібні на кожному прощанні. Вартість такого комплексу залежить від якості вибраних товарів. Зазвичай ціна на нього розпочинається від 4 800 гривень.

У комплексі Преміальний” додані транспортні послуги автобуса для усіх, хто прийшов провести полеглого. Також відмінністю є гріб, який виконаний з ДСП матеріалів та хрестом на могилу із твердих порід сосни. У преміальний додається церковне покривало у гріб та ще один вінок зі штучних квітів. Вартість розпочинається від 5 800 гривень. Ціна також може бути меншою чи більшою в залежності від якості вибраних товарів.

Комплекс “Елітний” відрізняється від усіх попередніх — труною з МДФ матеріалів та хрестом з твердих порід дуба. Сюди додається крижма та розпорядник похорону. Вартість на нього починається від 12 000 гривень та може бути меншою чи більшою в залежності від якості вибраних товарів.

Комплекс Віп” відрізняється труною, яка виготовленою з цінних порід дерев. Ціна на товари та послуги у ньому стартує від 15 000 гривень та може бути меншою чи більшою в залежності від якості вибраних товарів.

У комплексі “Віп плюс” додатково містять послуги оформлення повного пакета документів для похорону включаючи свідоцтво про смерть. Цим працівники салону здіймають з рідних тяганину з документами у такий непростий час для кожного. Вартість на перелік починається від 24 000 гривень та може бути меншою чи більшою в залежності від якості вибраних товарів.

Важливо зазначити, що увесь перелік, котрий містять вище перераховані комплекси може змінюватись відповідно до потреб та бажання замовника.

Ритуальний салон “Співчуття” знаходиться за адресою: Калуш, Грушевського, 47 (поряд із відділенням швидкої допомоги). Також за попередньою консультацією можна звернутись за номерами телефонів:

  • 095 333 15 22
  • 066 597 30 07

Олег Кіндрацький

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору