Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

“Роботи вже тут” — де навчити дитину професіям майбутнього?

Час невпинно рухається вперед, й те, що ще кілька років тому здавалося нам фантастикою — зараз стає реальністю. Все навколо переживає кардинальні зміни! Нові технології, які спрощують наше життя, поява Штучного Інтелекту, також з’являються нові професії, які все більше спрямовані на комунікацію та керування вищезгаданого. Що казати, навіть навчання стає все більш діджиталізованим і спрямованим саме на це.

Наш побут і робота вже сьогодні насичені гаджетами та різними “роботами”, покликаними спростити їх. Якщо старшому поколінню з кожним роком стає складніше освоювати нові технології, то дітям навпаки. Вони як “губка” вловлюють інформацію та зміни й пристосовуються до нових досвідів. Ще трохи, і саме вони стануть рушіями технічного прогресу, програмуватимуть та будуватимуть космічні кораблі й поліфункціональних роботів. Майбутнє вже близько!

Тому зараз з’являється багато навчальних закладів з не звичайними програмами з “інформатики”, а з програмуванням, вивченням мов кодування та STEM-підхід.

Україна, далеко не виключення у всій цій кіберісторії майбутнього.

Одним з таких закладів є Школа робототехніки та програмування для дітей від 8 до 16 років Robocode.

В чому перевага цієї школи?

  1. Потрапивши в robocode.ua діти з юних років мають можливість вивчити основні та найбільш поширені мови програмування: C++, Python, C#, Java, HTML, CSS, Processing та ін.
  2. В школі є чотири основні програми з глибинним вивченням:
  •       Робототехніка;
  •       Розробка програмного забезпечення;
  •       Розробка ігор;
  •       Web-програмування;

Від програм інших шкіл вони відрізняються поглибленням, гнучкістю та постійним оновленням.

  1. Кожна з програм має окремі курси для дітей віком від 8-10 та 11-15 років.

Ще однією важливою перевагою Robocode можна виділити професійно розроблені онлайн та офлайн формати навчання.

Закінчивши навчання у такій школі паралельно до загальної освіти молоді українці будуть професійними програмістами та роботобудівниками.

Де можна потрапити в Школа робототехніки та програмування Robocode?

В будь-якому куточку України, якщо у вас є комп’ютер та інтернет. Проте, якщо ви надаєте перевагу офлайн навчанню, то для вас відкрито 85 шкіл у понад 50 містах по всій Україні й навіть за її межами, наприклад філії у Польщі, Молдові, Румунії та Туреччині.

Найближчі 2 філії з професійними викладачами та потужною технічною базою робототехніка для дітей львів ви знайдете у Львові.

Двері школи Robocode  завжди відкриті для вас та вашої дитини за адресами вул. Скрипника, 11 та вул. Малоголосківська, 30А.

Також сьогодні працює більше 15 шкіл робототехніка для дітей київ в десяти різних районах Києва, як на Лівому, так і на Правому березі.

Розкрийте приховані таланти своєї дитини сьогодні, і завтра на нас всіх чекатиме неймовірне майбутнє!

 

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору