Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуському ліцеї №3 відкрили ігровий простір для учнів | ФОТО

Офіційне відкриття учнівського простору відбулось сьогодні, 8 вересня. Ліцеїсти вже приєдналися до активних ігор та змагаються між собою у дружніх турнірах.

Ділиться Інформатор.

Учні Калуського ліцею №3 поринають у цікаві заняття на перервах між уроками: у них з’явився настільний футбол, хокей (двох видів) та розвиваюча гра із різноманітними механізмами. Також ліцеїсти грають у настільний теніс та баскетбол. Відтепер в інтерактивному просторі діти зможуть ефективніше інтегруватися у нову команду.

Ігровий простір оснащений не тільки іграми, але й компактними столиками, за якими поміщаються по три учні. Окрім того, посидіти можна й на підвіконнику, де для цього з’явилися спеціальні місця.

Простір було облаштовано за підтримки благодійної організації “СОС Дитячі Містечка”. Організація надає різні види допомоги вразливим категоріям населення. З-поміж них і внутрішньо переміщені особи.

За словами директора Івано-Франківського обласного центру соціальних служб, вартість облаштованого дитячого простору становить 450 тис. гривень.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору