Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Як зробити державу вашим клієнтом і збільшити доходи бізнесу

Збільшення прибутку — актуальне завдання для підприємців. І поки ваші конкуренти кидають свої останні сили на пошук нових замовників, ми розповімо вам про одне потужне джерело можливого доходу, яке не завжди беруть до уваги. Мова йде про співпрацю з державою через систему Prozorro. У цій статті ми поговоримо про те, чому важливо розглядати державу як потенційного клієнта, та розповімо про кроки, які допоможуть долучитись до публічних аукціонів на прикладі майданчика SmartTender.biz.

Детальніше про Prozorro

Prozorro — електронна система для державних закупівель, що використовується всіма державними організаціями для відображення та підзвітності закупівель, що фінансуються бюджетними коштами. А нещодавно у системі з’явилась нова процедура, яка дозволить проводити закупівлі на відбудову України за кошти міжнародних донорів.

Система має багато переваг, ось лише деякі з них:

  1. Забезпечення відкритості та законності усіх операцій у сфері закупівель.
  2. Можливість участі в торгах для різних галузей і товарів.
  3. Спрощення та автоматизація процесів подання пропозицій для участі в тендерах.
  4. Рівні можливості для усіх учасників.
  5. Постійне удосконалення безпеки та захищеності всіх даних.

Зареєстрованим в системі постачальникам доступний широкий спектр торгів: це можуть бути закупівлі конкретних товарів, таких як медичні матеріали, природний газ та інше, а також різноманітних послуг, наприклад, поточний ремонт доріг тощо.

Як почати продавати у системі Прозорро 

Долучитись до державних аукціонів можна тільки за умови реєстрації на акредитованому майданчику. Наприклад, майданчик Смарттендер Прозорро називає одним з таких, тому розглянемо процес реєстрації на його прикладі:

  1. Перейдіть на SmartTender.biz і зареєструйтеся, як постачальник.
  2. Виберіть торги, що цікавлять найбільше та докладно вивчіть інформацію про умови участі.
  3. Підготуйте необхідні документи й подайте заявку на участь в аукціоні у зазначені терміни.

Ось і все! Тепер ви готові подавати свої пропозиції на різноманітні торги.

Держава, як клієнт

Важливість розглядати державу як потенційного клієнта для бізнесу важко переоцінити. Існує кілька ключових причин, чому це може бути вигідним:

  1. Держава регулярно потребує різноманітної продукції, що забезпечує стабільний попит.
  2. Публічні закупівлі охоплюють широкий спектр різноманітних галузей, залучаючи різні види бізнесу до забезпечення своїх потреб.
  3. Законність всіх процесів створює сприятливе та надійне середовище для постачальників.

До того ж співпраця з державою може підвищити довіру до вашого бренду, бо свідчить про вашу відповідальність та здатність виконувати зобов’язання.

Якщо у вас виникли питання щодо участі в публічних закупівлях або як долучитись до аукціонів Prozorro на Смарттендер — звертайтеся до служби підтримки майданчика. Фахівці завжди готові надати необхідні поради та допомогу.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору