Інформатор Калуш

ВЛАДА

Наскільки Калуська громада готова до зими?

Міський голова Калуша опублікував проміжні підсумки підготовки до опалювального сезону.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на міського голову Калуша.

За даними мера до кінця 2023 року місто потребує заміни 250 метрів труб діаметром від 108 до 325 міліметрів. Також управляючі компанії повинні провести підготовчі роботи з підключення будинків до теплоносія.

“На черговій зустрічі з керівництвом керівних компаній обговоримо їх дії та напрацьовані механізми, створимо спільні комісії щодо оперативної ліквідації поривів мереж станом на сьогодні й на майбутнє, щоб уникнути потенційних колосальних збитків. Важливість полягає ще й в тому, що підвальні приміщення слугують укриттям, відповідно тут не може бути жодних протікань теплоносіїв.”, — пише Андрій Найда.

Підготовку мереж теплопостачання, профілактика комунальних котелень та гідравлічні випробовування планують завершити до кінця місяця. До кінця жовтня комунальники мають виконати роботи з проєктування й облаштування котелень для: ліцеїв №2, № 10, ЗДО “Росинка”, Будинку школяра, Студінської гімназії.

Також напрацьовують проєктно-кошторисні документації по інших мікрорайонах міста. Все пов’язано з тим, що через 4 опалювальні періоди ТЕЦ припинить подачу теплоносія споживачам.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору