Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Я не айтішник, але можу допомогти” — 6 корисних ресурсів на основі ШІ | Добірка до Дня айтішника

Сьогодні 256 день року, а це означає, що айтішники по всьому світі сьогодні святкують своє неофіційне професійне свято. Річ в тому, що 256 — це кількість чисел, яку можна виразити за допомогою восьмирозрядного байта. Отака от, програмістська романтика. В цей день ми вирішили не фокусуватися на банальних привітаннях, а зібрати для вас кілька ресурсів, на основі ШІ (штучного інтелекту), щоб ви також, хоч на хвильку відчули себе айтішниками 😉

Ділиться Інформатор.

Наприклад, якщо ви займаєтесь смм’ом, піаром або іншою суміжною з маркетингом діяльністю, вам в пригоді стане суперпопулярна платформа ChatGPT від OpenAI.

З його допомогою можна трохи розслабитися. Головне, правильно задати програмі ТЗ і вона згенерує вам потрібний сценарій, пост чи статтю. З допомогою ChatGPT не тільки створювати вищезгадане, але й корегувати створені людиною тексти, контент плани та інше.

Користуватися програмою можна у двох режимах: платна і безкоштовна.

Якщо ж ви копірайтер чи починаючий журналіст, а ваш редактор кудись відійшов “на хвилинку“, корисним ШІ для вас стане сервіс copy.ai.

Він допомагає працювати з текстами. Після того, як ви написали свій текст, просто надсилаєте його  на вичитування цього сервісу та отримуєте рекомендації щодо покращення тих чи інших пропозицій.

Якщо ж ви хочете працювати з візуалом, вам будуть корисними кілька наступних ресурсів. До прикладу, якщо ви не освоїли фотошоп, але вам дуже треба швидко вирізати якийсь об’єкт на обкладинку прев’ю то існує — cleanup.pictures. Цей сервіс за секунду видалить будь-які непотрібні об’єкти з ваших фотографій.

Або, якщо ви не можете собі дозволити професійного дизайнера, пропонуємо спробувати нейромережу stablediffusionweb. З її допомогою ви зможете перетворювати тексти в картинки або відео. Єдине, щоб вийшло саме те, що вам потрібно, давайте програмі більше підказок.

І на завершення пропонуємо вам кілька ресурсів, якшо ви створюєте відеоконтент і цінуєте свій час.

Програма vidyo.ai допоможе вам з монтажем великих відео. Заливаєте його на ресурс й за кілька кліків ШІ робить для вас варіанти коротких відео.

І останній ШІ, стане в пригоді тим, хто втомився шукати музику без авторських прав для закадрового у ваші відео. Замість того, щоб гортати в пошуках музики пів години “фонотеку Youtube Studio”, опишіть ресурсу beatoven.ai “настрій” мелодії та її тему. За кілька митей у вас буде потрібний унікальний трек для відео.

А якими програмами на основі Штучного інтелекту користуєтесь ви? Пишіть в коментарях 😉

Остап Микитюк
Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору