Інформатор Калуш

ТРЕШ

Жителі вулиці Остапа Вишні обурюються аварійним станом дороги біля домівок

Величезна яма на в’їзді до вулиці та нескінченні латання дороги. З цим щодня зустрічаються мешканці вулиці Остапа Вишні, що у мікрорайоні Височанка.

Повідомляє Інформатор.

4 серпня 2023 року на сайті міської ради у розділі електронних звернень до міського голови з’явився лист від Луценко Тетяни. Вона пише, що дорога в жахливому стані, це впливає на добирання мешканців додому та на швидкість прибуття екстрених служб на вулицю.

“Шановний Андрію Михайловичу! Я звертаюся до Вас від усіх мешканців вулиці Остапа Вишні (район Височанка). Прошу Вас взяти на розгляд питання про виділення коштів на ремонт дороги на вулиці Остапа Вишні”, — йдеться у зверненні.

Відповідь на звернення на платформі не опублікована.

Інформатор побував на вулиці та зафільмував стан справ на даній ділянці. При в’їзді туди нас зустрічає підйом вгору з горбистим асфальтом та ямою посередині. Стосовно цього заїзду жителька зазначає наступне:

“Щоб заїхати з головної вулиці, потрібно піднятися на крутий підйом, який також у поганому стані. Узимку до прикладу, на низькій машині взагалі неможливо заїхати”, — зазначає пані Тетяна.

Заїхавши на вулицю можна побачити безліч ям, зривів та ледь залатаного асфальту. Місцевий мешканець ділиться, що до такого стану дороги довели каналізаційні ремонтні роботи та прокладання труб від будинків до неї.

“Кожен собі кидав трубу до каналізації й тому перерито біля кожної. Залатали своїми силами, але то вже неважна дорога”, — каже чоловік.

Виглядає вулиця наступним чином:

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору