Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Йдемо на побачення?” — чи користуються калушани додатками для знайомтсв | Опитування

Останні роки доволі популярним способом знайомств серед самотніх молодих людей стали різноманітні додатки, типу Tinder, Badoo та ін. Дехто все ще залишається прихильником більш простого способу — запиту на дружбу у фейсбуці чи інстаграмі (але це для безстрашних), і навіть оголошень у тематичних групах або ж форумах. Хтось шукає любов всього свого життя, хтось просто друга, хтось інтрижку на одну ніч. І майже всі забули про атмосферні живі зустрічі. Ковід та війна внесли свої корективи в сучасний стан речей.

Як з цим справа у Калуші — дізнавався Інформатор.

Цікавий факт: Першою, хто наважилась на “онлайн” знайомство стала британка Гелен Моррісон у 1727 році. Вона подала в газету шлюбне оголошення, що правда, суспільство таку сміливість. Її запроторили до психіатричної лікарні на чотири тижні, оскільки вирішили, що жінка — психічно неврівноважена.

Але от минуло кілька сотень років і… як то кажуть “ніщо не зупинить ідеї, час якої настав”. “Колонки для самотніх сердець” у газетах стали трендом. А в XXI столітті, це стало звичною справою, наче почистити зуби: хочеш з кимось познайомитись — завантажуєш додаток на телефон і вперед.

Дехто таким чином навіть створив сім’ю, але це вже тема для наступних матеріалів.

Вчора, ми запитали у калушан чи користуються вони такими додатками або сайтами і чи ставалися в них якісь дивні/смішні/крінжові побачення.

Відповіді повеселили:

Як бачимо це були не “тіндери” 😉

З власних спостережень наших журналістів став явним той факт, що сучасна молодь в Калуші не користується саме Тіндером і шукає альтернативні способи знайомств. Які? Скоро дізнаємось.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору