Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що подивитися у вечір вихідного дня? | Інфодобірка фільмів №12

Цього разу у нашу традиційну добірку потрапило багацько фільмів жанру жахи та трилер. Проте, якщо ви полюбляєте драми чи пригодницькі фільми — вам теж буде цікаво.

Добірку підготував Інформатор.

Дар
фантастика, драма, трилер

Лікар Дієго Санс неодноразово стикався зі смертельними хворобами. Втім, він ніколи й не міг подумати, що сам втрапить у біду. Врешті-решт, позбувшись смертельної небезпеки, чоловік помічає у себе надприродній дар — тепер він може зцілювати. Дар не приносить йому радості, адже ціна рятівника, який платить за зцілення близької людини, надзвичайно велика.

Яка ж вона?

Рекомендовано до перегляду глядачам віком від 16 років.

Книжковий клуб убивць
жахи, трилер

Восьмеро друзів надзвичайно полюбляють фільми жахів. Проте, вони й самі натрапляють на справжнісінький жах: поодинці їх переслідує клоун-убивця. І він, таки, щось знає про їх похмуру таємницю…

Рекомендовано до перегляду глядачам віком від 16 років.

Вулиця, де ми живемо
драма

Головна героїня Мері “живе життя” звичного сірого кардинала — намагається протягнути від зарплати до зарплати. Водночас у країні вибухає фінансова криза: жінка раптово втрачає основне джерело доходів. Перед її сім’єю постає загроза виселення із будинку…

Як тепер рятувати себе та свою сім’ю?

Рекомендовано до перегляду глядачам віком від 16 років.

Найглибше занурення
документальний фільм, пригоди

Алесія Зеккіні вирушає у неймовірну подорож: безстрашний італійський чемпіон має на меті встановити новий рекорд із фрідайвінгу — екстремального спорту, сенс якого полягає у зануренні без аквалангу. Звісно ж, такий спорт вимагає присутності дайверів: усе це задля власної безпеки. Об’єднані величезною любов’ю до фрідайвінгу, Алесія та Стівен, тренуються разом та покращують свої навички.

Вони мріють завоювати легендарну Блакитну Дірку в Дахабі. Звісно ж, чоловіки стикаються із великими проблемами, намагаючись переступити межі людської витривалості.

Рекомендовано до перегляду глядачам віком від 12 років.

Стукіт у двері
трилер, детектив, жахи

В центрі сюжету психологічного апокаліптичного трилера звична щаслива сім’я, яка приїжджає до лісового будиночка, щоб нарешті відпочити від атмосфери сірого й гучного міста. Біля будинку розташоване чудове озеро, де сім’я відпочиває й насолоджується кожним моментом.

Втім, їхній спокій було порушено: четверо озброєних незнайомців приходять до них із лісу та беруть сім’ю у заручники. Сім’я не розуміє, чому вони опинилися в полоні. Проте, перед ними постає великий вибір: вберегти сім’ю чи врятувати людство від апокаліпсису.

Рекомендовано до перегляду глядачам віком від 16 років.

Приємного перегляду!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору