Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Вона може” — у Калуші відбувся Demo Day, на якому жінки представили власні бізнес-ідеї

Відбулося представлення бізнесів, які заснували, або якими управляють жінки. Участь взяли мешканки Калуської, Новицької та Верхнянської громади. Цікаво, що жінки представляли не тільки діючі СПД, а ще й власні бізнес-ідеї.

Ділиться Інформатор.

На події було представлено школу англійської мови та англомовний клуб, сімейну пекарню, магазин білизни та одягу, крафтову кав’ярню, спортивно-розважальний комплекс, готель, творчу майстерню іграшок, дизайн-ательє, станцію самообслуговування автомобілів, ексклюзивні сумки та аксесуари, виробництво напівфабрикатів, онлайн продажі по дропшипінгу, фермерське господарство та мережу приватних дитячих закладів. Також участь у події взяли волонтерки та психологині, організаторки подій.

Переможниці, що представили найкращі бізнес-ідеї, отримають сертифікати на 10 годин консультацій з ведення бухгалтерського обліку.

Захід організувала Громадська Організація “УФРА” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці “EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП”. Її спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.

Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програм є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору