Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушани представили Україну на міжнародному фестивалі духових оркестрів

Протягом чотирьох днів світ милувався калуськими талантами! “Золоті сурми” та “Сузір’я” представили Україну на міжнародному фестивалі.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Днями у Франції відбувся міжнародний фестиваль духових оркестрів, в якому також брали участь Зразковий духовий оркестр “Золоті сурми” та ансамбль мажореток “Сузір’я”.

Вихованці Івана Шалати та Ольги Квецко своїми майстерними виступами підкорили серця глядачів.

“Це вже не вперше, коли “Золоті сурми” і “Сузір’я” прославляють Україну та наше місто на міжнародному рівні! Відрадно, що у цей надскладний для нашої держави час, мистецький тил не зупиняється, продовжує розвиватися, дивувати та захоплювати своїх глядачів, доводячи всьому світові, що українці – незламна нація! Під час виступів наших колективів глядачі піднімалися зі своїх місць, вигукуючи «Україна» та запрошували виступати “на біс”, — написали у пресслужбі Калуської міської ради.

На фестивалі поміж інших популярних композицій з програми колектив також виконав Гімн України. Окрім України за оплески присутніх змагалися  духові оркестри з Голландії, Індії, Бельгії, Італії та Франції!

“Втомлені, але щасливі учасники колективів разом зі своїми наставниками повертаються додому.  Щиро радіємо успіхам і дякуємо, що своєю наполегливо працею й талантом примножуєте мистецькі здобутки міста!”, — додали у Міській раді.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору