Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смертельна ДТП біля Бережан. Судовий розгляд розпочнеться у листопаді

У справі щодо загибелі двох молодих калушан, Марти Гриців та Василя Пупка, завершено підготовче судове засідання. Розгляд справи по суті розпочнеться 10 листопада.

Відповідну ухвалу 28 вересня було оголошено у Бережанському районному суді, повідомляє Інформатор.

Учасники процесу (батьки загиблих, представники потерпілих, сторона обвинуваченого та прокуратура) цього разу були одностайними — підготовчу частину пора завершувати. Вона, нагадаємо, тривала майже пів року.

Йдеться про ДТП, що трапилася 7 серпня 2022 року між селами Шибалин та Комарівка Бережанської громади, що на Тернопільщині. Того фатального ранку на дорозі зіткнулися два легкові автомобілі — «Mercedes-Benz» та «Skoda Octavia». Двоє молодих людей з Калуша, які знаходились у другому авто, отримали  травми не сумісні з життям, а водієві, який вірогідно став причиною аварії згодом було оголошено підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на термін від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Виснажені тривалим очікуванням та регулярними поїздками до суду рідні й друзі загиблих, у четвер знову зібралися у судовій залі. Засідання тривало всього кілька хвилин, адже суддя лише узгодив зі сторонами наступну дату. Жовтень — навіть не пропонував, бо повідомив, що є дуже завантаженим. Вільним виявилося лише 10 листопада. Засідання розпочнеться о десятій годині ранку. Воно буде відкритим.

Продовжуємо стежити за ходом справи.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору