Інформатор Калуш

ТРЕШ

“І от, знову” — Калуський суд виніс ще один вирок калушану-аб’юзеру

"І от, знову" — Калуський суд виніс ще один вирок калушану-аб'юзеру

У травні цього року 33-річний калушанин потрапив під слідство через те, що спричинив легкі тілесні ушкодження батьку колишньої дружини. За це йому Калуським судом  був виданий обмежувальний припис щодо наближення до ексдружини. Проте, він його порушив.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Калуську окружну прокуратуру.

У зв’язку з цим Калуською окружною прокуратурою було підтримано публічне обвинувачення відносно чоловіка за ст. ст. 125, 126-1, 390-1, ч. 1 ст. 309  КК України.

“Як встановлено слідством та в ході судового розгляду,  чоловік у травні спричинив легкі тілесні ушкодження батьку колишньої дружини. Крім цього, останній порушив обмежувальний припис, виданий Калуським міськрайонним судом 01.06.2023, яким йому заборонено наближатися ближче 100 метрів до місця  проживання, роботи, інших місць частого відвідування колишньої дружини,  заборонено особисто і через третіх осіб розшукувати її, а також вести листування, телефонні переговори або контактувати з нею особисто і через осіб, переслідувати її в будь-який інший спосіб.
Однак, чоловік в період часу з червня по липень  перебував в домоволодінні потерпілої, наближаючись ближче 100 м, спілкувався із нею, чим умисно не виконав встановлений рішенням суду обмежувальний припис, який був до нього застосований”, — розповіли у пресслужбі прокуратури.

Також стало відомо, що чоловік систематично протягом кількох місяців, вчиняв відносно колишньої дружини домашнє насильство психологічного характеру.

Окрім цього він незаконно придбав та зберігав без мети збуту особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP.

Вироком Калуського міськрайонного суду особу визнано винною у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень та призначено покарання у вигляді 5 місяців арешту.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору