Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На благодійному ярмарку на Площі Героїв калушани зібрали понад 26 тисяч гривень на ЗСУ | ФОТОЗВІТ

На благодійному ярмарку на Площі Героїв калушани зібрали понад 26 тисяч гривень | ФОТОЗВІТ

Новий за новим календарем тепер починається з Покрови, а заразом і День захисників та захисниць України. Стало нормою організовувати в такі дні благодійні ярмарки та інші події на який можна зібрати кошти на допомогу ЗСУ. Вчорашній день у Калуші не став виключенням.

Ділиться Інформатор.

Вчора, 1 жовтня, на Площі Героїв відбувся благодійний ярмарок — “Об’єднані незламністю”. Метою якого було зібрати кошти на закупівлю засобів медичного призначення та турнікетів для ЗСУ та Калуської ТРО, які зараз безпосередньо знаходяться на передовій.

Протягом кількох годин на заході можна було почастуватися випічкою, стравами-гриль, чаєм, кавою, медом та іншими гостинцями. Місцеві майстри й виробники презентували свої вироби із дерева, авторські прикраси, сумки та текстильні іграшки.

Поміж іншого також можна було долучитися до виготовлення “кікімор” і маскувальних сіток із волонтерами з Палацу культури “Юність”, сфотографуватися у фотозоні, зробити дитячий аквагрим, відпочити й насолодитися виступами юних місцевих виконавців та театру “Любарт”.

Усі охочі могли залишити підпис на прапорах, які передадуть наших Захисникам на фронт.

“Дякуємо всім активним громадянам міста та громадським організаціям, які взяли участь в ярмарку. Ваша підтримка допомагає нам робити реальні зміни в житті тих, хто потребує допомоги”, — поділилася Марія Росоловська, співведуча та волонтерка ГО “Чисті Серця Калуш”.

Більше фотографій можна подивитися та завантажити за посиланням.

“З нагоди ярмарку мої враження дуже приємні, особисто від себе я вражений до глибини душі до мене підійшов чоловік поклав певну суму на стіл і зі словами братику я знаю я був там тримай. Вразили маленькі діти які з великим бажанням та завзяттям допомагали й брали участь в цьому заході. Наступне дуже дякую громадянам і гостям міста які долучилися до цього заходу”, — поділився учасник ярмарку, бойовий медик з позивним “Санта”.

Протягом всього заходу вдалося зібрати 26 204 грн.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору