Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що відомо про поранених внаслідок вибуху нафтопроводу у Стримбі?

Медичні працівники роблять все можливе, щоб врятувати життя хлопчика та чоловіка, які перебувають у стабільно важкому стані.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

Загалом від катастрофи, яка трапилася у Надвірнянському районі постраждало п’ятеро людей: 2 дитини та 3 дорослих. Другу дитину,8-річного Юрка, який зараз перебуває у обласній дитячій лікарні, готують транспортувати до опікового центру Львова. Там від учора вже знаходиться двоє постраждалих – 11-річний хлопчик Євген та 35-річний чоловік. Стан обох – стабільно важкий.

Двоє дорослих – жінка 1984 р.н. й чоловік 1965 р.н., перебувають у стаціонарі Івано-Франківської обласної лікарні. Медзаклад забезпечений усім необхідним для їхнього лікування – обладнанням та медикаментами.

Тим часом у селі Стримба організовано підвезення питної води для місцевого населення. Також сьогодні прийнято рішення про виділення постраждалим матеріальної допомоги на лікування.

Міністерство охорони здоров’я України працює над тим, щоби відправити на лікування за кордон постраждалих з важкими опіковими травмами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору