Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Два дні до відкриття. У Долині оновили «Хижку»

Два дні до відкриття. У Долині оновили «Хижку»

Нова локація в центрі міста має стати простором для впровадження неформальної освіти й корисного дозвілля молоді Долинської громади.

Про це розповідає Інформатор.

Молодіжний центр «Хижка» залучився підтримкою USAID й тепер готується до переїзду у нове приміщення — на пр. Незалежності, 4а. Його облаштовують та доукомплектовують. Офіційне відкриття заплановане на 13:00 6 жовтня. Цього дня відвідувачі матимуть змогу ознайомитися із діяльністю молодіжного центру, графіком роботи та планами щодо коворкінгу.

Команда «Хижки» готується представити клуби та напрямки в інтерактивно-ознайомчому форматі. Будуть практичні тренінги й дебатний клуб, вивчення розмовної англійської мови, обговорення книг та кінострічок, настільні ігри.

«Відвідувачів чекає насичена програма, кава-брейки, локації для фото та відкритий простір для спілкування чи питань-відповідей», — анонсує адміністрація молодіжного центру, додаючи, що вхід для всіх — безкоштовний.

Після оновлення молодіжний центр буде відчиненим не тільки на час проведення заходів, а й для вільного відвідування. Графік роботи буде оголошено в день відкриття.

Довідково. Програма “Мріємо та діємо” — 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Програма впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

“МолодьТуТ” — один з проєктів програми. Метою є посилення спроможності молодіжних центрів запроваджувати інноваційні напрямки роботи з молоддю, надавати якісні послуги, будувати стійкі моделі розвитку, залучати фінансування та працювати з даними для планування діяльності та обґрунтування своєї ефективності роботи у громаді.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору