Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Побила 6-річного сина” — поліцейські розпочали кримінальне провадження

Повідомлення про те, що сусідській дитині наносять тілесні ушкодження надійшло на лінію “102” від мешканця Косівського району.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

На місце негайно виїхали ювенальні правоохоронці та наряд групи реагування патрульної поліції. 6-річного хлопчика із численними гематомами (у супроводі співробітників ювенальної превенції) госпіталізували до Івано-Франківської обласної дитячої лікарні.

Поліцейські встановили, що дитину побила 27-річна матір, ймовірно металевим предметом. Жінка була напідпитку — в крові виявлено 1, 7 проміле алкоголю. Мешканку Тернопільської області, яка зараз проживає на Прикарпатті, правоохоронці доставили до районного відділку поліції. Свої дії жінка пояснити не змогла.

Загалом у жінки четверо дітей. 8-річного хлопчика та 8-місячних двійнят вилучила ювенальна поліція. Зараз вони також перебувають у медичному закладі. Питання про їхнє подальше влаштування наразі вирішується.

Відомо, що у 2019 році жінку вже було притягнуто до відповідальності за неналежне поводження з дітьми. Також правоохоронці встановили, що сім’я не перебувала на соціальному обліку. Скарги на батьків не поступали.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, що передбачає санкція статті — позбавлення волі до трьох років.

ФОТО: Поліція Івано-Франківської області

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору