Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанин отримав відзнаку “Хрест Сумівця – Бійця”

Калушанин отримав відзнаку "Хрест Сумівця - Бійця"

Нагорода є відзнакою Крайової управи Спілки Української Молоді в Україні. У Калуші її отримав Володимир Климентій, який з червня минулого року воює у складі 52 окремого стрілецького батальйону ЗСУ.

Про це розповідає Інформатор, посилаючись на сторінку Калуської СУМ.

Таку почесну відзнаку вручають дійсним та колишнім членам організації, учасникам бойових дій, воїнам українських добровольчих формувань, військовим капеланам, співробітникам військово-цивільних адміністрацій — за відданість СУМівській присязі в обороні незалежності й територіальної цінності України та за дієву й жертовну підтримку українських військових.

Володимиру Климентію нагороду вручили на міських зборах організації., відзначивши, що він є одним із тих членів, які причетні до її становлення у місті.

“Друга Володимира сміливо можна назвати “сумівцем зі стажем”, адже він є членом організації з часів її становлення у нашому місті, а це не багато не мало — 33 роки”, — йдеться в повідомленні.

Сам Володимир Климентій відзначив, що СУМ — це стиль і спосіб життя, а ще — “велика, міцна і дружня родина єдиних по духу ідейних будівничих сучасної України”. За відзнаку він подякував, а за підтримку і допомогу військовослужбовцям ЗСУ, зокрема свого підрозділу, передав Калуським сумівцям прапор та шеврон з емблемою 52 ОСБ.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору